Spring over menu

Godkendt fyrværkeri og aflevering på genbrugspladsen

Skrevet den 02.01.2020

Får du ikke skudt det hele af, kan du enten vælge at gemme det overskydende skyts eller aflevere det på genbrugspladsen. Du må gerne opbevare op til 5 kg fyrværkeri et tørt og sikkert sted, til gengæld må du ikke smide det i skraldespanden eller i miljøkassen. Kontakt pladsmanden, når du kommer på genbrugspladsen, da skyts, der ikke er afskudt, skal behandles som farligt affald.
Oplever du fusere eller skyts, der ikke virkede efter hensigten, så læg det i en spand med vand eller hæld vand over skytset. Husk at aflevere det på genbrugspladsen, da det skal behandles som farligt affald.
Afskudt skyts som tomme batterier og raketter skal afleveres i den brændbare container.

Andre nyheder

11. juni 2024

OBS 24-7 ordningen

Reglerne for benyttelse af genbrugspladsen i 24-7 ordningen skal overholdes, ellers vil man miste muligheden for at benytte genbrugspladsen udenfor den bemandede åbningstid. Fjernelse af genstande fra genbrugspladserne er ikke tilladt, tyveri vil betyde straks udelukkelse fra ordningen med risiko for politianmeldelse. Antal eternittagplader der kan afleveres, er kun 5 stk. uanset hvornår du kommer på pladsen.
Pladserne er videoovervåget døgnet rundt. Videooptagelserne vil blive benyttet til dokumentation for evt. overtrædelse af ordensreglerne eller kriminalitet på pladserne. Læs betingelserne for brugen af 24-7 ordningen

13. marts 2024

Genbrugspladserne og 24-7 ordningen

Vil du benytte genbrugspladserne udenfor deres bemandede åbningstider, fx om søndagen eller på helligdage, så skal du være tilmeldt 24-7 ordningen. 24-7 ordningen giver dig frihed til at benytte genbrugspladerne når det passer dig. De eneste krav er, at du er tilmeldt ordningen og kender din affaldstype og sortering.
Læs mere om genbrugspladserne og om 24-7 ordningen